Το κατάστημα επίπλων ΚΑΡΑΔΗΜΗΤΡΗΣ ΧΡΗΣΤΟΣ σχεδιάζει και κατασκευάζει έπιπλα υψηλού σχεδιασμού, όλα σε μοναδικές προσιτές τιμές.

Άριστη ποιότητα υλικών κατασκευής, ελληνικά προϊόντα υψηλής ποιότητας αλλά και μεγάλη ποικιλία σε έπιπλα για όλους τους χώρους ικανά να καλύψουν κάθε αναγκη σε κάθε ύφος, μοντέρνο ή κλασσικό.


Η φιλοσοφία μας στηρίζεται στην αρχή ότι τα έπιπλα εκτός απο την χρηστική τους αξία πρέπει να καλυπτουν και το προσωπικό σας γούστο έχοντας παράλληλα και υψηλή αισθητική αξία.

Παρέχουμε μεγάλη γκάμα επιλογών σε σχέδια, χρώματα και υλικά κατασκευής για όλους τους χώρους του σπιτιού, δίνοντας πάντα βάρος στην ποιότητα, στον σχεδιασμό και στην αντοχή, έτσι ώστε τα έπιπλα μας, να έχουν διάρκεια στο χρόνο. Κατασκευάζουμε έπιπλα κατόπιν παραγγελίας σε διαστάσεις και χρώματα τις επιλογής σας με μοναδικό γνώμονα το σημαντικό για εμάς τρίπτυχο: τιμή, αισθητική, ποιότητα. Δημιουργούμε έπιπλα σχεδιασμένα για μια ζωή.
Κρεβατοκάμαρες, κουζίνες, σαλόνια, τραπεζαρίες, τραπεζάκια σαλονιού, παιδικά δωμάτια, συνθέσεις, έπιπλα tv, μπουφέδες, ντουλάπες, αναπαλαιώσεις, πατίνες, ειδικές κατασκευές κ.α. σε μεγάλη ποικιλία σχεδίων.
Καλές τιμές, τεχνογνωσία, εργονομία.

Τηλ. Επικοινωνίας 6944663190

Πανταζίδου 27 & Περραιβού, Θεσσαλονίκη, 54352
Advertisements

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s